Tävling

TÄVLING – vinn Bit.Trip Runner

Nu är äntligen den utlovade tävlingen här!

Allt du behöver göra är att titta på Luddes spelbloggsvinjett och namnge spelen som syns i den. Den som har flest rätta titlar vinner Bit.Trip Runner till Wii. Om flera personer skulle ha samma antal, blir det lotten som avgör.

Skicka ditt svar till ludde@svampriket.se senast den 6 juni.

Kommentarer

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Svampriket, Svampriket. Svampriket said: Svaren börjar ramla in, men än är det inte försent https://www.svampriket.se/31/tavling-vinn-bit-trip-runner/ […]

 2. Elon skriver:

  Och vinnaren blev?

 3. Elon skriver:

  Men, jag skrev ju ett inlägg om att jag hittade det, kände mig blind och visste att jag inte hade vunnit men var nyfiken ändå, men det försvann?
  Eller? Det står ju att det finns tre kommentarer men jag kan bara se två.
  Jag skyller på att jag är ovan med sidans design 😉

Skriv en kommentar