Hoppande tomtar, det är ju snart jul! Om knappt mer än en vecka är det dags att skyffla i sig inlagd fisk, gravad fisk, torkad fisk som blötlagts, fisksallad och potatisgratäng med fisk. Men idag är det en helt vanlig fiskfri advent, vilket ju innebär en chans att vinna finfina presenter från Svampriket!

I denna julklapp finner du följande:

  • Dead Space 3 (360)
  • Army Of Two The Devil’s Cartel (PS3)
  • Need For Speed t-shirt
  • Battlefield 4 t-shirt
  • Chop-mjukishund GTA V
  • GTA V t-shirt (dam)

Tack igen till EA och NGS för julklapparna.

För att få ta del av den här veckans paket är allt du behöver göra att berätta vad du skulle ändra med julen, om du fick chansen. Vad skulle du ta bort, lägga till eller byta ut om du utnämndes till julpresident (vilket är en fullständigt riktig och inte alls påhittad titel)? Vinner gör det bidrag som är allra mest påhittigt, oväntat och roligt (och, som alltid, gärna spelrelaterat).

Skicka ditt bidrag till tavling@svampriket.se

Nytt för den här veckan är att vi gärna ser att ni skriver Adventstävling 3 i ämnesraden. Och glöm inte inkluderar adress och kontaktuppgifter i mejlet.

Förra adventstävlingen bjöd på rekordmånga tävlingsbidrag. Otroligt roligt, såklart. Men otroligt svårt för oss som var tvungna att välja en vinnare. Men när alla bidrag var inkomna möttes redaktionens blickar i samförstånd.

Det kunde egentligen bara bli en vinnare.

Grattis Roger Nilsson!

Då jag tenderar att drabbas av en förbannad juldepression varje år så har jag ett bra sätt att lösa det på.

Jag spelar Super Mario Bros. 2.

Som ensamstående förälder till en treårig tjej blir jularna ännu mer påfrestande då tiden ska räcka till alla.

Igår när ”pappaveckan” började tog dottern på sig sin ”Peach-klänning” och frågade om vi kunde spela Super Mario och Peach. Det värmer mitt pappahjärta.

Just nu känns det som att denna julen kommer att bli helt fantastisk!

God Jul på er!

En fin och mysig motivering, definitivt. Men det som verkligen skiljde ut Roger från resten var bilden han skickade med.

image

 

 

God jul Roger och god jul Ella!

Julbild - 01 copy