Nu har det äntligen blivit tävlingsdags här på Svampriket igen! Denna gång är det ett starpaket av spelet Skylanders: Spyros Adventure till valfritt format (Wii, PS3, 360) som står på spel! Det tackar vi Activision för.

Skylanders Spyros äventyr förändrar hur vi ser på leksaker och videospel, samt hur vi interagerar med dem genom att införa actionfigurer som kommer ihåg alla sina erfarenheter som skapats i spelet. För första gången någonsin kan spelarna anpassa sina leksaker, samt ta med dem till en väns kraftportal för co-op spel och pvp. Dessutom, med friheten att byta figur när de vill, tillåter Skylanders Spyros Adventure barnen att använda olika figurer och strategier för varje gång de spelar.”

Enligt Ludde är Skylanders utan tvekan det bästa spelet i år, som riktar sig till en yngre publik. Men med det sagt betyder det inte att även en relativt vuxen spelare har tråkigt med det.

För att ha chansen att vinna detta paket ska du Skylanderfiera en av oss filurer bakom Svampriket. Du ska alltså rita Ludde, Samson, Malin, Tommy eller Anders, som han eller hon skulle se ut om denne var en Skylander. Och om priset är tänkt till ditt eller någon annans barn är det ju också passande om det är barnet som ritar.

Det är helt valfritt vilka verktyg du använder för att göra din Skylanderfiering. Men när du har gjort den, ska den mailas till tavling@svampriket.se Senast klockan 22:00 den 7/11 vill vi ha ditt bidrag. Glöm inte att bifoga din adress.

Lycka till