Dags för tävling! Det passar ju bra, så här kring ettårsdagen för Svampriket 2.0. Gillar du Dragon Age? Gillar du film? Vill du besöka Electronic Arts i Stockholm för att se europapremiären av filmen Dragon Age: Dawn of the Seeker tillsammans med andra Dragon Age-fans? I så fall är det bara att skicka in dina svar på de här tre frågorna:

Fråga 1:
Vad är huvudkaraktärens efternamn i Dragon Age 2?

Fråga 2:
Vad är namnet på spelföretaget som utvecklat Dragon Age: Origins och Dragon Age 2?

Fråga 3:
Vem från Dragon Age-serien skulle du helst ligga med, och varför?

Skicka era svar till tavling@svampriket.se innan söndag den 8:e juli, 23:59.
Svampriket har tre platser att dela ut, så det blir alltså tre vinnare.

Filmvisningen äger rum i Electronic Arts kontor (Stockholm) onsdagen den 11:e juli, från klockan 18:30 till 22:00 (filmen börjar 19:00). Tänk på att du ska kunna ta dig till Electronic Arts kontor i Stockholm, samt att du borde vara minst 18 år gammal eftersom det kommer serveras vuxendricka som ett alternativ till läsken när ni bjuds snacks. Det kan vara möjligt att ta med sig en kompis, OM det visar sig att plats finns.