Så var vår SKATE 3-tävling avgjord, och som vinnare står Jenny Johansson med ett bidrag som damp ner ganska tidigt under tävlingsperioden. Jenny kommer få Xbox 360-versionen av SKATE 3 i posten inom en väldigt snar framtid, och här är bidraget som gör att hon får det:

”Det var ett 40-årigt svampriket-fan ifrån Kinna
Som följde bloggen som skrevs av två män och en kvinna
Istället för att rampen bestiga hon på bloggen fick ett tips
Nu skateboard hon kan åka utan att hamna i vagga av gips
Hurra, lårbenshalsen är räddad i år, nu gäller det bara att vinna”

Starkt jobbat till alla som bidrog, det var inte en enkel tävling den här gången. Nästa gång lovar vi att göra det lättare för er. 😉 Tack även till Electronic Arts för att de bistod oss med priset. Håll ögonen öppna efter fler tävlingar här på Svampriket!