Nu har du chansen att vinna två biljetter till spelföreningen Terebi Gemu:s årliga spelträff Level up 2013.

Saxat från TerebiGemu.com:

Terebi Ge-mus syfte är att främja TV-spelskultur och vi inriktar oss främst mot ungdomar som är 15-25 år. Detta gör vi bland annat genom att arrangera det vi kallar för “stora spelträffar”. 2012 arrangerade vi tre stora spelträffar; Level up (vid nyår), 1 up (vid påsk) och Power up (på sommarlovet). 2013 firar föreningen sitt tioårsjubileum och vi inleder detta jubileum med att göra vår mest ambitiösa “stora spelträff” någonsin; Level up 2013, som äger rum i ABF Malmös lokaler 1-6 januari.

Vad är en spelträff?
Till en spelträff tar de flesta med sig sina spel, konsoler och eventuellt TV-skärmar. Det är ett stort trevligt knytkalas med TV-spel! Terebi Ge-mu har dessutom alla sina spel, konsoler och skärmar på plats. Väl på plats kan man välja själv, man kanske tar sig an det där spelet man länge velat klara – ensam eller med en kompis, man kanske sätter sig och kikar när någon annan spelar eller så bara sätter man sig och snackar spel med någon. På Terebi Ge-mus spelträffar hittar du alltid nya vänner och tar del av de spelupplevelser du kommer att minnas. Här finns också en pysselhörna där man till exempel kan sätta sig och måla eller hjälpa oss med vårt gigantiska pärlprojekt. Här finns tävlingar och turneringar, där det ofta är mer än din fingerfärdighet som sätts på prov, vi har kunskapstävlingar och gillar att uppmuntra kreativa lösningar på problem.

Låter det spännande? Klart det gör! Så vad behöver du göra för att få lägga vantarna på dessa biljetter? Enkelt: Skriv en insändare till vår podcast Svamppod Fyrkant och ställ en intressant fråga som leder till diskussion. Adressen är svamppod@svampriket.se.

Tävlingen pågår fram till 15 december.

Läs mer om Level up och spelföreningen Terebi Gemu på terebigemu.com