Nu är det då den 3:e advent och snart kommer tomten. Men inte nog med det! Det har även blivit dags för vår tredje jultävling här på Svampriket. Nu har det blivit Activisions tur att vara julklappsutdelare. du har chansen att vinna en DJ Hero 2 bundle, till valfritt format (Wii, Xbox 360, Playstation 3) + en DJ Hero 2 t-shirt. Inte illa pinkat för en trähäst.

Det du behöver göra för att ha chans att vinna detta eminenta pris, är att titta på filmklippet nedanför och gissa vilken TV-spelsmelodi det är som jag nynnar på, när jag kör lite ”norsk karaoke”. Skicka ditt svar till ludde@svampriket.se  senast torsdag 16 december klockan 12:00. Glöm inte att skriva din adress i mailet och till vilket format du önskar få bundlen. Har du svarat rätt är du med i utlottningen. Vinnaren avslöjas här på Svampriket någon gång under kvällen, den 16:e Inga konstigheter här inte!