Tävling

Vi fortsätter med hårda klappar

Nu är det då den 3:e advent och snart kommer tomten. Men inte nog med det! Det har även blivit dags för vår tredje jultävling här på Svampriket. Nu har det blivit Activisions tur att vara julklappsutdelare. du har chansen att vinna en DJ Hero 2 bundle, till valfritt format (Wii, Xbox 360, Playstation 3) + en DJ Hero 2 t-shirt. Inte illa pinkat för en trähäst.

Det du behöver göra för att ha chans att vinna detta eminenta pris, är att titta på filmklippet nedanför och gissa vilken TV-spelsmelodi det är som jag nynnar på, när jag kör lite “norsk karaoke”. Skicka ditt svar till ludde@svampriket.se  senast torsdag 16 december klockan 12:00. Glöm inte att skriva din adress i mailet och till vilket format du önskar få bundlen. Har du svarat rätt är du med i utlottningen. Vinnaren avslöjas här på Svampriket någon gång under kvällen, den 16:e Inga konstigheter här inte!

Inga kommentarer

 1. Tommy Håkansson skriver:

  Jag har fasiken inte den blekaste. 😀

 2. Saradir skriver:

  Jag har gissat men kan vara helt ute och cyklar.
  Tog den första jag tänkte på när jag hörde Ludde dra igång.

  Den stämde typ i längd för när den ska börja loopa om också.

  /Luddes “bästaste och största fan”
  (Quoted by Lundblad himself)

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Tommy Håkansson , Ludde Lundblad. Ludde Lundblad said: Den tredje adventstävlingen är här! Ch-che-che check it out! http://tinyurl.com/2vl2paw […]

 4. metalslime skriver:

  Wow.. svårt!

 5. Int’ riktigt frisk du karl

 6. Peter skriver:

  Svårt men jag skall göra en gissning.

 7. Ensockerbagare skriver:

  Tog en stund men jag tror jag lyckades lista ut den. Ni får dock ta och fixa mail-adressen. Ni har glömt .se (Eller vad det nu ska vara)

 8. Oxol skriver:

  Då har jag gissat, men det känns som att jag är helt ute och cyklar. Men man måste ju försöka!

 9. EmmyZ skriver:

  Fasen, ingen aning… *lyssnar igen och igen och igen*

 10. RattPack skriver:

  Hahaha… lätt den roligaste tävlingen!
  Ska ska dra iväg en gissning när jag skrattat klart =)

 11. Tommy Håkansson skriver:

  Det är säkert någon obskyr NES-titel som bara folk på 30+ spelat. :p

 12. Rebecka skriver:

  Hahahaha jag bara älskar den här filmen! HAHA
  dock känner jag inte igen låten men du borde få ett pris för nynnandet! =D

Skriv en kommentar