Då har det blivit dags för den första tävlingen här på det nya Svampriket. Dels för att fira den otroligt lyckade lanseringen av version 2, men även dels på grund utav att vi här på Svampriket känner oss skyldiga att ge våra läsare chansen att få spela ett av de bästa spelen som har släppts hittills i år (iallafall om ni frågar Ludde Lundblad). Vi pratar såklart om Shadows Of The Damned. Electronic Arts har varit vänliga nog att förse oss med en Xbox 360 kopia och ett Playstation 3 dito, vilket vi tackar så ödmjukast för. Således är det alltså två stycken personer som kommer bli lyckliga vinnare av detta sjukt skruvade, men alldeles underbara spel!

Vad är det då för tok du behöver göra för att ha chans att vinna spelet till valfritt format? Jo, om ni inte redan vet det, så är Shadows Of The Damned inte världens mest rumsrena spel. De flesta skämt, eller i stort sett all dialog i spelet, handlar oftast om de nedre regionerna på det manliga släktet. Alltså det området där penisen sitter! Kortfattat, så dras det en hel del kukskämt!
Således vill vi inte att ni ska vara sämre, så för att delta i tävlingen, så är det enda du behöver göra, att maila oss din bästa/snuskigaste/äckligaste ”fräckis” till tavling@svampriket.se

Observera att fräckisen behöver inte vara kukorienterad, så länge den är snuskig blir vi nöjda. Dock blir det pluspoäng om du TV-spelifierar din fräckis, alltså byter ut huvudkaraktärerna eller liknande.

Det vinnande bidraget kommer publiceras här på Svampriket, och vi vill ha in ditt bidrag senast den 11 juli. Glöm inte att bifoga din adress och vilket format du föredrar.

Lycka till!

Är du osäker på om du vill ställa upp i tävlingen, för du har ingen koll på spelet i fråga, kan du alltid läsa vad Ludde tycker om det eller för den delen vad Angelica borta hos Xboxflickan och Nikke tycker!