I slutet av maj månad besökte jag Retrospelsmässan i Göteborg. För mig var det första gången, men arrangörerna var inne på sitt andra år. Redan fjolårets mässa var en succé och även detta år, i betydligt större lokaler, var det stundtals fullkomligt packat med folk.

Väl på plats filmade vi en del och här ovan ser ni resultatet av det hela. Tidsbrist och slutkörda kroppar bidrog till att det inte blev så mycket intervjuer, men många fina bilder till fin musik blev det i alla fall.

Jag kommer definitivt besöka mässan även nästa år och jag råder er att göra detsamma -det fullkomligt osade kärlek och vänskap över lokalen och det var näst intill omöjligt att inte träffa en intressant eller rolig människa.

Var du där? Vad tyckte du? Kommer du nästa år? Lämna dina åsikter bland kommentarerna.

För mer information om mässan, besök retrospelsmassan.se

Vi vill också rikta ett stort tack till Nidde Nedelius och Tobias Andersson som hjälpte till att filma på mässan.