Anders har hällt upp glöggen, Tommy har bakat fyratusen pepparkakor och Anna sjunger Bjällerklang från morgon till kväll. Snön ligger vit på taken, Ludde är spritt språngande naken. Julen har kommit till Svampriket!

Om 24 dagar är det dags för en rödklädd tjockis att komma med presenter till människor världen över. Men 24 dagar är på tok för länge att vänta! Så därför tänkte vi dra på oss luvan, snögaloscherna och det stora vita skägget redan nu.

Fyra advent, fyra julklappar. I denna julklapp finner du följande:

  • Need For Speed t-shirt
  • Battlefield 4 t-shirt
  • Kingdom Hearts – HD 1,5 Remix Limited Edition (PS3)
  • Pro Evolution Soccer 2014 (360)
  • Army Of Two The Devil’s Cartel (PS3)
  • W2K14 (360)
  • W2K14 jympapåse
  • W2K14 nyckelring

För att ha en chans att plocka hem veckans paket vill vi dock ha något från er. Julens viktigaste tradition är som vi alla vet varken julklappar, tomtar, snö, julskinka, gröt eller granar, utan att rimma. Julrimmet är en tradition som sträcker sig mer eller mindre till tidernas begynnelse. Redan de antika egyptierna satt i sina pyramider och försökte komma på något som rimmade med den där symbolen som ser ut som ett öga. Och nu är det er tur.

Skriv ihop ert allra bästaste julrim på fyra rader. Det får handla om precis vad ni vill, men det är så klart ett stort plus om det handlar om spel och jul. Mejla ditt rim till tavling@svampriket.se ihop med kontaktuppgifter och adress.

Tävlingen är öppen till och med nästa lördag.

Tack till EA och NGS för julklapparna.

Julbild - 01 copy