Först vill vi givetvis tacka er för er fina insats i förra veckans tävling. Tack vare strålande guerilla-marknadsföring kommer vi nu nå ut till en större och bredare publik. Precis som förra veckan så meddelas vinnaren via mail och utannonseras vid ett senare tillfälle.

Då är det då dags för den tredje och sista veckan i vårt tävlingsmarathon. Och även om tidigare veckor bjudit på fina priser så tycker i alla fall vi att denna veckans priser slår allt. Se videon här nedan:

Vad ni tävlar om denna vecka:

  • Skylanders-figur, Hex (Samlarobjekt som ej finns ute för försäljning)
  • Nintendo-mössa
  • Dance Star Party, Playstation Move (Signerat av David Hasselhoff..!)

Vad ni ska göra:

Och med den prispott som vi nu har är det väl inte mer än lämpligt att också vår tävling får i ”The Hoffs” tecken. Vi vill se er tolkning av Hasselhoff, oavsett om det innebär slowmotion-löpning längst en strand, finsång eller djupa samtal med er bil. Använd er fantasi och gör det till Hasselhoffs ära!

Lämna era bidrag:

Maila era bidrag till tavling@svampriket.se, tillsammans med fullständigt namn och adress. Tävlingen pågår fram till söndagen den 15:e april kl. 20:00.

Lycka till!