Och helt plötsligt är vi en vecka närmre julafton och så himla dränkta i julkänslor att vi skulle kunna kräkas glitter. All tid inte spenderad åt att desperat försöka skydda fingrar och tår från frostskador är upptagen av att gnissla tänder över att vi ännu inte köpt en endaste liten julklapp.

It’s the most wonderful time of the year!

Men misströsta inte. För så klart är vi på Svampriket här för att hjälpa, med ännu en fantastisk möjlighet att vinna en julklapp.

I denna julklapp finner du följande:

  • Need For Speed t-shirt
  • Battlefield 4 t-shirt
  • Dishonored Game Of The Year Edition (PC)
  • Bioshock Infinite (360)
  • Bioshock Infinite t-shirt

För att ha en chans att ta hem veckans paket vill vi veta vilka spel ni helst spelar i jul och varför. Gillar ni att mysa ner er med Christmas Nights för att förstärka julkänslan så mycket som möjligt, eller vill ni glömma hela högtiden och fly iväg till Just Cause 2s öparadis? Släng iväg ett mejl med ert absoluta favoritjulspel och en kort motivation till tavling@svampriket.se. Tävlingen pågår till och med nästa lördag. Glöm inte inkludera adress och kontaktuppgifter i mejlet.

Tack återigen till EA och NGS för julklapparna.

Men vänta! Har vi inte glömt något? Just det! Förra veckans vinnare ska ju så klart utses. Det var tuff konkurrens hela vägen fram till mållinjen, men till slut var det ett julrim som stack ut och vann hela redaktionens hjärtan.

Vad mer behöver vi säga än ”råsaftcentrifug”?

Cyklar, linnedukar och råsaftcentrifug
Familjens önskelista lyser hotfull ikväll
Men då! Steams julrea med allt sitt köpsug
I år får alla klappar ifrån Gabe Newell

Ett stort grattis till Christofer Ohlsson!

Julbild - 02 kopia