Tävling

Julklappsutdelningen fortsätter

Då har det blivit dags för jultävling nummer två här på Svampriket. Den här gången är det Pan Vision som låter oss leka jultomtar och har bidragit med inget mindre än ett paket med Dead Rising 2 Outbreak Edition till Playstation 3 samt ett DR2- baseballträ!

Detta + ett DR2 baseballträ kan bli ditt!

För att ha chans att vinna detta finfina pris vill jag att du skriver ett julrim på nämda pris. Bästa/roligaste/dummaste eller kanske mest felstavade julrim vinner.

Skicka ditt bidrag till ludde@svampriket.se Senast torsdag 9 december klockan 12:00 vill jag ha ditt bidrag. Glöm inte att skriva namn och adress i mailet. Vinnaren tillkännges någon gång under kvällen den 9:e, här på Svampriket.

Inga kommentarer

  1. hiro skriver:

    Grym tävling och grymt pris! Håller tummarna att min rim kommer hålla för baseboll trät ^^

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Ludde Lundblad, Ludde Lundblad. Ludde Lundblad said: Det är den 2:a advent och vi fortsätter med våra jultävlingar! In och vinn 🙂 http://tinyurl.com/28blam9 RT=<3 […]

  3. metalslime skriver:

    jupp… nu e man nyfiken på att få se vinnar-rimmet… =)

Skriv en kommentar