Tävlingen är avgjord! Efter timmar av juryöverläggningar har redaktionen till sist kunnat sluta sig till två stycken lyckliga vinnare av varsin dagsbiljett till GameX. Och vinnarna är…

Magnus Reuter och Lucas!

Magnus Reuter fick tårarna att strömma nerför Luddes kinder när han berättade om sitt löfte till sin son, som kärv ekonomi satt käppar i hjulet för. Vi hoppas innerligt att en gratisbiljett ska komma väl till pass.

Lucas väckte sympatin i Tommys hjärta, när han bittert berättade hur hans sista pengar spenderats på Sonic Lost World. Samson fnös visserligen och deklarerade att den som inte lärt sig ignorera Segas sirensång minsann har sig själv att skylla, men resten av redaktionen är inte så hårdhjärtade. Vi har alla gjort misstag. Kanske inte så stora misstag som att köpa Sonic Lost World, men tillräckligt stora för att förstå Lucas sorg.

Av vinnarna skulle vi vilja be om ett mejl till Info@svampriket.se med namn, mail-adress och vilken dag ni tänkt besöka mässan.

Grattis!