Som återkommande läsare vet blev Svampriket utsedd till Sveriges bästa spelblogg 2011. För att fira detta hade vi tre stora veckolånga tävlingar. Nu har det blivit dags att berätta vilka som vann och varför.

Tävling 1

I första veckans tävling ville vi se en illustration av oss här på Svampriket. Hur ni gjorde denna var helt upp till er.
På spel stod

 • Nintendo-mössa
 • Blades of Time (Xbox 360)
 • Metal Gear Solid 3DS t-shirt
 • Silent Hill Downpour t-shirt
 • Skyrim-poster
 • Rage-poster (med autograf)

Segrande ur den striden blev Alexander Berggren från Uppsala med detta motiv:

En fruktansvärt läcker pixelrendering av oss som gör oss alldeles knäsvaga! Alexander förtjänar verkligen sitt pris. Han har fångat våra personligheter och egendrag mycket väl. Det märks att Herr berggren varit inne på siten mer än en gång.

Veckan efter var det dags för

Tävling 2

I vår andra tävling ville vi att ni gjorde (skamlig) reklam för eran favoritsajt Svampriket.
På spel stod

 • Gears of War 3 (Xbox 360)
 • Halo: Combat Evolved Anniversary (Xbox 360)
 • 320 GB hårddisk till Xbox 360 (med tranfer cable)
 • Spel på disken; Lego Star Wars 3
 • Kod till Alan Wake’s American Nightmare (ej med i videon)

Vinnaren denna vecka blev Frank Jäger från Västerås. Han inledde en lappkampanj som han beskriver så här.

Först så riktade jag in mig på de som har lite koll på spel så jag skrev en reklam-flyer som jag satte upp på högskolan och på Laserdome. Junior har ju ett given målgrupp så jag skrev en till flyer som jag snek in bland tidningarna på Leos Lekland, jag satte också upp den på badhuset och på djurparken för det har ju varit påsklov här i veckan. Sist så identifierade jag målgruppen som innefattar samhällets nedre skikt så jag satte upp en handskriven lapp på anslagstavlan på Netto, givetvis med minneslappar som man kan dra av. När jag var på Netto några dagar senare var två lappar redan avdragna!

Vi gillar Franks LoFi-lösning. Lite skönt vintage sådär. Samtidigt fanns en genomtänkt strategi för hur och var lapparna sattes upp och de utformades också för sin respektive målgrupp. Starkt jobbat Frank! (och fan vad coolt namn du har)

Den sista veckan tog Ludde i från tårna för då var det dags för

Tävling 3

Denna gång ville vi se er tolka David Hasselhoff, oavsett om det innebar slowmotion-löpning längst en strand, finsång eller djupa samtal med er bil. Vi bad er använda er fantasi och göra det i Hasselhoffs ära!
På spel stod

 • Skylanders-figur, Hex (Samlarobjekt som ej finns ute för försäljning)
 • Nintendo-mössa
 • Dance Star Party, Playstation Move (Signerat av David Hasselhoff..!)

Segrande ur denna märkliga strid blev David Sundin, ända från Miami, med detta bidrag

David fångar verkligen Hoffens essens i detta klipp och lyckas även göra det relevant för spelnördar, kudos!

Det var allt för den här gången. Stort tack till alla som deltog!