Tävling

Vinn biljetter till Gamex!

Som varje normalt funtad spelälskare sitter du just nu och drömmer våta drömmar om en fantastisk helg på Gamex. Det är oundvikligt, egentligen, när man tänker på hur mycket mässan faktiskt kommer bjuda på. Det blir Svamppod Live(!), en chans att känna på både Xbox One och Playstation 4, Svamppod Live(!), cosplay-tävling, Svamppod Live(!), ungefär en gazillion spel att prova på, Svamppod Live(!) och Svamppod Live(!)!

Vi kommer spela in Svamppod live(!) på Gamex!

Men för vissa är det såklart lättare sagt än gjort att komma till mässan och få ta del av alla fantastiska upplevelser (som Svamppod Live!) och vi här på Svampriket (som för övrigt ska sända vår pod, Svamppod, live(!) på Gamex) tycker att det är rent ut sagt förjävligt.

Gamex_maskot_original_print_CMYKDärför kommer vi på Svampriket (som kommer sända vår pod, Svamppod, live(!) på Gamex) i samarbete med Gamex (mässan där Svamppod kommer sändas live(!)) att dela ut inte mindre än två helt gratis dagsbiljetter (som förslagsvis används på fredagen, då Svamppod kommer sändas live(!) mellan 11.00 och 13.00). För att vara en av personerna som får ta del av detta smått makalösa pris är allt du behöver göra att berätta varför just du är värd det.

Spar inte på krutet utan brassa på med din mest snyftiga snyfthistoria. Har du en ond styvmamma som stulit alla dina pengar för att köpa en komplett samling av Vikingarna på LP? Sålde du smöret men tappade pengarna? Var du tvungen att rensa ur ditt sparkonto för att betala en tandläkare att rycka ut alla dina tänder och ersätta dem med träpluggar eftersom du drabbats av en mycket ovanlig form av tandcancer och dessutom är allergisk mot porslin?

Skriv då det i kommentarerna för din chans att få en gratis dagsbiljett till Gamex (som du kommer kunna utnyttja till att se Svamppod spelas in live(!)). Är din motivering dessutom supersexigt formulerad, skriven som en Shakesperiansk sonett eller ackompanjerad av en tolkande dans så skadar det ju såklart inte.

Gå lös nu lös här nedan eller skicka ett mail om du vill vara anonym. Förresten så kommer Svamppod spelas in live(!) på Gamex!

Kommentarer

 1. Christian Möteus skriver:

  Jag har aldrig varit i Gamex tidigare. Det skulle vara en riktigt skön upplevelse att vara där för första gången, träffa nya personer och spela nya kommande spel. Om jag vann skulle jag ha tagit med min brorsa som är ett stort spelfan och som aldrig vart i Gamex heller. Har hört att Gamex kommer att visa upp Assassins Creed och cosplaytävlingar som jag är ett stort fan av!

 2. simbo skriver:

  hela mitt liv har jag fått höra av mina föräldrar att tvspel är för barn, ja fick iofs höra det när jag började bli “vuxen” typ vid 15 års ålder, då jag ville ha dreamcast till jul, eller iaf lite pengar så att jag kunde spara ihop till en själv, istället fick jag ett presentkort på stadium så jag kunde handla kläder total besvikelse. hela den julen satt jag och grät och vägrade röra julmusten och julskinka, skrek och gorma att julen är förstörd, så minns jag det iaf (att jag senare sparade ihop till ett dreamcast och att jag absolut inte skulle bjuda med mina föräldrar till gamex för visa dom har fel hör ju inte hit) utan det är jag och min vän som ska åka som vanligt, men vi kommer naturligtvis och tittar på er när ni spelar in min favopodcast

 3. Niklas Sirestam skriver:

  För första gången så skulle jag vilja åka till gamex med en vän. Har alltid tidigare fått åka ensam. Så det skulle betyda mycket om jag fick bjuda med en kompis som aldrig har råd annars.

 4. Magnus Reuter skriver:

  Eftersom flera av sonens kompisar ska gå på torsdagen lovade jag min son att han också ska få gå med mig fast en annan dag. Det var innan tandläkarbesök, diverse räkningar och en köpgalen fru orsakade ekonomiska problem för mig .. Skulle verkligen vilja hålla löftet till sonen och två biljetter skulle lösa just detta.

 5. Lucas skriver:

  Som heltidsarbetande småbarnsförälder är det väldigt svårt att få tid/råd till att hitta på saker. Hade tänkt åka på Gamex men ekonomin säger nej!
  Med en 1års kalas och dålig lön vart det inte mycket över denna månad och jag var dum nog att lägga dom sista kronorna på Sonic Lost World. Som ni själva vet så gav det mig tyvärr inte många minuter av glädje…

 6. Tobias R skriver:

  Mässans innehåll lockar, och att träffa Svampriket lär rocka.
  Men med min klaustrofobi jag nog hemma får bli då människor på mässor flockas.

 7. Petra skriver:

  Precis innan sommaren så tänkte jag prova på att åka inlines! Ingen match tänkte jag som är van att rida unga stegrande galopphästar och sitta kvar. Jag tänkte att gatans minsta backe (som knappt kan kallas en backe, utan lite lätt sluttande mark är kanske bättre ordval?!) Hur som helst så gick det bara fortare och fortfare och tydligen hade inte mina inlines några bomsar så det slutade med att jag föll på backen med en bruten handled >:O
  Två veckor innan detta hände så hade jag gjort slut med min guild i SWTOR då det tog för mycket tid och jag blev tvungen att prioritera lite. Nu med bryten handled så hade jag all tid i världen att spela men IRONISKT nog inte kunde spela alls pga gipset gjorde att jag inte kunde använda datamusen.

  Så va gör man?? Man blir förbannad och beställer en xbox istället. Handkontrollen passa perfekt i min hand och jag fick en WOWupplevelse med att spela konsol. Datorn ligger fortfarande och dammar trots att det snart är vinter och handen är hel. Men krysslådan den surrar på 🙂

  Nu kommer snart BF4 ut och jag skulle såå gärna vilja komma på Gamex för att få träffa DICEgänget och även klämma och känna på dom nya konsolerna!

Skriv en kommentar