Nämn två saker alla gillar. Kom igen, ta bara de två sakerna som först dyker upp i huvudet. Just det, musik och gratisprylar.

Plantronics Rig

Ett par sådana här kan du vinna!

Så, som de stora trendspanare vi är här på Svampriket tänkte vi kombinera de två. Först ut: gratisprylar. Eller, snarare, gratispryl.

Vi på Svampriket har kommit över ett exemplar av Plantronics gamingheadset Rig, värt nästan tusen kronor. Och så klart tänkte vi genast på er. Tyvärr kan vi inte ge hörlurarna till er alla. Det skulle innebära att antingen dela dem i väldigt små delar eller ordna något slags roterande schema och inget av de alternativen är direkt optimalt. För det första skulle det involvera en hemsk massa logistik.

Nej, istället har vi kommit en alternativ lösning, och det är här musiken kommer in. För att välja en vinnare vill vi höra vilket spelsoundtrack ni har pluggat in i lurarna i sommar och varför. Varken mer eller mindre. Busenkelt, eller hur?

Tävlar gör ni antingen i kommentarerna till det här inlägget, eller genom att mejla till tavling@svampriket.se. Oavsett kommer vi dock behöva er adress, ifall ni skulle vinna, så om ni är blyga är mejlen kanske att föredra. Tävlingen pågår till och med fredag, så skynda, skynda!