Glad Retroresan-dag på er!

Den 14:e juli är ett speciellt datum för många av oss. För mig handlar det om att minnas tillbaka på tre år som förändrade mitt liv. För fem år sedan på denna dag, släpptes det första avsnittet av podcasten Retroresan. Tre år senare – samma datum – rundades samma podcast av på ett näst intill perfekt sätt. Idag kan jag se tillbaka på tre år av retropodcast med en oerhörd stolthet i kroppen.

Men Retroresan handlade om mer än mig och Samson. Ni – lyssnarna – var den viktigaste byggstenen, och även om vi numera inte gör denna podcast längre så tycker jag det är fint att minnas tillbaka på de tre åren vi hade tillsammans. Och jag hoppas att det är fler än jag som tycker att den 14:e juli är lite speciellt. För det gör jag verkligen – jag vill mynta  begreppet Retroresan-dagen till denna dag, och jag vill att det ska fastna.

Så nu vill jag veta hur ni hade tänkt att fira denna speciella dag? Vilket gammalt spel gräver ni fram ur spelhyllan? Vilket avsnitt lyssnar ni på för åttonde gången? Vilken pizza beställer ni till middag? Låt mig veta bland kommentarerna.

I fem års tid har ni skänkt mig oerhört mycket kärlek och värme. Och vid det här laget har jag sakta börjat inse att det inte kommer sluta någon gång snart.

Så tack. Ni kommer alltid ha min kärlek!

Hoppas vi ses på #RRMeetup14!