För en tid sedan så lanserade Microsoft den, för många, häftiga grejen, att man på sin profil på xbox live kan se vilka spel man har tagit alla gamerscore i. Dvs de spel man har ”tusen G:at”!

Häftigt kan många tycka, men det finns ett krux.

I dessa dlc-tider så är det många spel som det tillkommer en massa gamerscore till. När det väl gör det och du har tagit alla 1000 G i ett spel, så försvinner detta spel från din ”kolla-vad-jag-är-duktig-på-tvspel rutan” på din profil!

Har du kämpat och slitit med att ta alla G, så kan du ändå inte skryta om att det är avklarat, eftersom du måste betala lite mer för att fortsätta vara en powerplayer!

Detta finner jag en aningen taskigt av Microsoft. Jag anser att de 1000 G som ligger på skivan, ska gälla som ”avklarat spel”! Men då skulle Microsoft förstås gå miste om en hel del pengar som alla ni ”gamer score whores” där ute inte skulle spendera 😉