Även om jag själv ironiskt gillar att slänga mig med titeln ”Podcast-legend” så finns det faktiskt människor som helt seriösa i sin ton kallat mig det. Jag håller inte med, men visst har min röst nu hörts rätt många timmar i pod-etern.

Förutom Retroresan och Skitsnack har det hunnit bli en hel del gästande både här och där. I det här inlägget tänkte jag sammanställa det som fortfarande finns kvar (och som jag kommer ihåg).

Savepunkt

Här började min pod-karriär. Samson plockade in mig i totalt 3 olika avsnitt innan vi två sparkade igång vårt eget. Jag var oerfaren, nervös och med en usel mick. Men det var kul ändå. Jag medverkade i;

Radio Speltorsk

I en av spelpoddarnas långkörare har jag suttit som gäst totalt fyra gånger. Det har alltid varit trevligt och kul, även om jag fortfarande har ångest över mitt ”Metal Snail”-svar. Ibland är jag verkligen superkorkad. Jag medverkar i;

Gameplayer FM

Jag hade redan lämnat Gameplayer.se när Samsons projekt drog igång. Men eftersom vi har svårt för att inte göra saker tillsammans fick jag sitta med som gäst även där en gång, i

Spelklassiker Musik

I och med Retroresans första säsongsfinal kapade jag Spelklassiker Musiks ”studio” för att göra ett avsnitt med musik från den gångna säsongen, trots att programmet egentligen var på ett sommaruppehåll. Detta var alltså i;

Skillpod

När jag anslöt mig till Skillpoint-kåren så tog jag på mig projektet att lansera Skillpoints egna podcast. Detta blev Skillpod, och jag fanns med i etern och bakom spakarna i totalt nio avsnitt innan jag lämnade Skillpoint.se

Korvcast

Anders ”McKorv” är en unik individ. Hans egna podcast är även den unik. När jag sedan gästade podden så blev vårt samtal också unikt. Men även varmt, djupt och mysigt. Jag gästade i;

Play before you Die

I radarparet Bob och Peters nystartade podcast armbågade jag mig in. Väl inne bestämde jag också att vi tre skulle spela Braid. Men avsnittet blev bra, och det var kul att gästa och diskutera teorier om det smått fantastiska lilla spelet. Ni finner mig som gäst i;

..

Jag tror att den här monsterlistan täcker upp det mesta. Troligtvis har jag missat något, och något som är ännu mer säkert är att fler gästanden lär följa. För podcastande är skitkul!