I början av nästa år är det dags för The Following att premiära. Serien ska enligt de kritiker som fått tjuvkika vara något alldeles extra, och med Kevin Bacon i huvudrollen blir även jag extra nyfiken och peppad.

Handlingen ska kretsa kring seriemördare och hur klimatet skulle se ut om de alla fann ett sätt att kommunicera och samarbeta med varandra. I centrum för handlingen står Kevin Bacons FBI-agent, som kallas tillbaka till byrån för att fånga en gammal bekant. Det serien hyllats för är den autentiska känslan samt skådespeleriet, och Kevin Bacon har alltid varit en personlig favorit hos mig.

Jag sitter här och hoppas på en modernare version av Arkiv X, fast med seriemördare istället för utomjordingar, vrickade katter och cancermänniskor. Men i och för sig, frågar jag Ludde Lundblad så håller Arkiv X alldeles ypperligt fortfarande idag.

Här har ni trailern;