Skitsnacksblogg

En film olik någon annan..?

Oavsett om man lyssnar på PR-snacket eller inte så går det inte att förneka att Cloud Atlas ser intressant ut. Vad handlingen går ut på har jag ingen aning om, men det spelar ingen större roll just nu.

Ensemblen skåsespelare är också intressant, även om jag personligen skulle vilja lyfta bort Halle Berry. Nej, fröken Kittkatt. Du kommer aldrig bli förlåten eller ursäktad för Catwoman. Aldrig. Någonsin.

Cloud Atlas har hursom premiär i februari, vilket indikerar på att nästa år kommer inleda bra, då även tidigare nämnda Django Unchained också går upp då.

En ganska intressant “Bakom kulisserna” finns också för beskådan borta på Moviezine.se. Rekommenderas för ytterligare pepp.

Vad tror ni om Cloud Atlas?

Kommentarer

 1. Bob at PxK skriver:

  Oj oj oj…
  Initialt känner jag en stor pepp, men frågan är om och hur de lyckas knyta samman alla dessa berättelser till en fungerande enhet, känns som de hade behövts en trilogi filmer istället för knappt 3timmar för att ge oss tittare den nödvändiga realtionen till alla dessa karaktärer.

  Men jag är hoppfull.
  Får nog bli ett biobesök detta.

 2. Bob at PxK skriver:

  Hmm, står att filmen går upp i Sverige 30 november på Imdb.
  Men du kanske hittat mer aktuella uppgifter?

 3. Anders Brunlöf skriver:

  Bobby: Det framgår i “Bakom kulisserna” som jag endast länkar till, att filmen är framskjuten till nästa år.

 4. Pär skriver:

  Angående Halle Berry; se Things We Lost In The Fire så kommer du att ändra åsikt.

 5. Anders Brunlöf skriver:

  Pär: Har faktiskt sett den. Och både filmen och hon är reko. Hon gör även en rätt bra insats i “Monsters Ball”. Men nej, hon kan inte bli förlåten för Catwoman.

Skriv en kommentar