Efter en lyckad lansering av säsong 2 är det på söndag dags för det andra avsnittet för säsongen av Skitsnack. Som de flesta av er redan vet står Oscars-galan i centrum denna gång och jag kommer tillsammans med min sambo och minst lika filmintresserade flickvän diskutera de filmer som nominerats till ”Årets film”, samt en hel del annat knutet till galan och det spektakel som den medför.

Vi vill också veta vad ni tror och tycker. Är det någon film som blivit snuvad på en nominering? Vilken är era förhandsfavorit? Hur kan Argo bli nominerad som bästa film, men utan att Ben Affleck nomineras för ”Bästa regissör”? Kommer Seth Marfarlane vara en bra värd för galan?

Svara på dessa frågor, eller kommentera om egna hjärteämnen, så försöker vi integrera era kommentarer i avsnittet så gott det går.

Vi hörs igen på söndag!