Övrigt

Skitspel Vs. Skitspel

När Ludde och Tommy upptäckte att de inte hade spelat varandras hatspel bestämde de sig för att utsätta varandra för respektive spel. Det vill säga att Tommy spelar spelet som Ludde ångrar allra mest att han någonsin köpte, medan Ludde i sin tur spelar spelet som orsakat Tommy allra mest besvikelse någonsin. Varje spel ska spelas i 25 minuter, och när äggklockan ringer får man släppa kontrollen och reflektera över hur skitdåligt skitspelet var. Det här är Skitspel Vs. Skitspel!

Tommy spelar Luddes hatspel:

Ludde spelar Tommys hatspel:

Kommentarer

 1. Danneplayer skriver:

  Haha!

  Hade för mig att Trojan var bra fram tills jag köpte det själv. Efter det kan jag inte annat än instämma med Ludde.

  Waverace 64 är ju bra! Hur kan de ha misslyckats så med detta spel?

  /Danne

 2. Ebriusum aka Ebbeföfaen skriver:

  Då väntar vi med spänning på Tobbefix och hans svarsvideo på Trojan ^^

  För övrigt var det ruskigt kul videos, men jag måste nog säga att jag inte tycker Trojan är sådär ruskigt dåligt.

 3. Gazimaluke skriver:

  Varför jobbar jag när jag kan säga upp mig och titta på det här istället?

 4. Tobias Andersson skriver:

  Ebbe, ja jag måste ju kontra på nått sätt när ett kärt minne smutkastas sådär 🙂

  Gazimaluke, kolla på jobbet 🙂

 5. Tuffa Killen skriver:

  Det här var jätteroliga filmer, snälla gör flera sådana här:)

Skriv en kommentar