Videoblogg

Guiles theme i vardagen

Enligt internet så fungerar Guiles temamusik till precis allt. Eftersom Svampriket sysslar med seriös och grävande speljournalistik har jag, Ludde Lundblad, tagit på mig att kolla om det stämmer.

Kommentarer

 1. Real Pife skriver:

  Drop the base vad bra! Nu vet vi att den fungerar. Mer djupgrävningar tack! Fast det är framför allt början av låten som fungerar till allt, enligt empirisk forskning. Typ att till varje nytt klipp ska låten starta om från början. Då fungerar Guile’s Theme definitivt.

 2. BooliBoo skriver:

  Det här kallar jag grävande journalistik, Pulitzer nästa. Det fungerar kanske inte till en begravning men till resten av livet. Jag tycker du ska ta med dig en boombox och gå ner på stan och medan du vandrar längs drottninggatan så spelar du denna låt på repeat.

  Själv vaknar jag till Dr Wileys wedding av Jayson Litrio varje morgon. Den är så jäkla bra att jag brukar låta den gå någon minut innan jag stänger av men gumman brukar inte bli så glad när hon väcks av den men men det är “smällar” man får ta. 🙂

 3. Andreas aka sven_stick skriver:

  Drop the bajs!
  Va bra den funkar till allt 🙂
  Kung Ludde är kung då han undersöker på detta sätt!

 4. Gazimaluke skriver:

  Tyckte nog att det fungerade bäst till att diska ändå.

Skriv en kommentar