Som de flesta av er vet så spelar jag och Samson till veckans Retroresan avsnitt en hel hög med Turtles-spel. Och när det nu ikväll är dags för inspelning så har jag ännu en gång blivit förälskad i ett gäng muterade sköldpaddor.

Det som slår mig är hur bra de faktiskt fungerar fortfarande. Om man bortser från det lite halvkonstiga första spelet så är de övriga renodlade, väldigt enkla, beat ém ups. Och med enkla så menar jag väldigt enkla, men det är till stor del positivt. De är spel som inte tar mer än några minuter att komma in i, men sällan blir tjatigt eller enformigt. Framförallt inte om man spelar det i co-op.

Och fotsoldater är riktigt bra fiender! De är lite som zombies faktiskt, de har mänskliga attribut, men de är robotar och eftersom vi vet det så har man inga problem med att slakta dem. De är också avsevärt mycket klenare än sköldpaddorna, men de har det överväldigande antalet till sin fördel istället. Det är med det ett mycket simpetl, men väl fungerande, upplägg som fler spel borde adoptera.

Nu ska jag spara på några av mina åsikter inför inspelningen ikväll. Ni får avsnittet på fredag, fram till dess, Cowabunga!