Special

Special – Fullt av fusk

Denna vecka blir det ett annorlunda avsnitt. Igen. Av en massa olika anledningar, bland annat en flytt, har vi inte möjlighet att köra veckans spel utan får skjuta fram det med en vecka. Istället bjuder vi in Ludde Lundblad från Svampriket för att prata om fusk.

Musik

Retroresan special: Fullt av fusk

Kommentarer

 1. Jelly skriver:

  Bra show! Det var trevligt att lyssna på en spelpodcast den här veckan som inte handlade om E3.

 2. Pibb skriver:

  Håller med Jelly! Fick nog av E3 efter konferenserna. Skönt med lite fusksnack som omväxling. Bra jobbat! Mycket intressant.

 3. Tuve skriver:

  Jag saknar “BIG HEAD-MODE”.
  Fanns alltid i tidiga spel. Men nu är det sällsynt att se det.

 4. Niklas Sintorn skriver:

  Kul avsnitt, alltid lika roligt när Ludde är med! Jag får dock klargöra en grej angående Thor: God of Thunder. Jag spelade faktiskt aldrig klart det, även om jag försökte in i det sista. Jag kom till slutet på näst sista banan när jag gav upp, mitt psyke klarade helt enkelt inte av skitspelet längre. Men det känns ju bra att jag kom bra mycket längre än Ludde iaf 😛

Skriv en kommentar