Vi på Svampriket gillar spel. Vi antar också att du också gör det., eftersom du tagit dig tid att besöka vår sajt. Därför vill vi passa på att tipsa om årets utan tvekan viktigaste spelfynd. Humble Indie Bundle 3 är det tredje dunderpaketet i ordningen där du själv får sätta priset på flertalet moderna indieklassiker.

De pengar som kommer in till projektet går dessutom endast åt tre håll; till utvecklarna av spelet, till Child’s play Charity och till Electronic Frontier Foundation. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, hur du vill fördela din donation och allt utan giriga mellanhänder.

Spelen som erbjuds denna gång är:

Spelen är dessutom helt utan DRM-lås och tillgängliga till både Windows, Linux och Mac. Tveka inte! Följ länken här nedan, hosta upp en liten slant, spela dina spel och gör det med vetskapen av att du samtidigt har gjort en riktigt god gärning.

humblebundle.com