Information

Välgörenhet genom spelande

Vi på Svampriket gillar spel. Vi antar också att du också gör det., eftersom du tagit dig tid att besöka vår sajt. Därför vill vi passa på att tipsa om årets utan tvekan viktigaste spelfynd. Humble Indie Bundle 3 är det tredje dunderpaketet i ordningen där du själv får sätta priset på flertalet moderna indieklassiker.

De pengar som kommer in till projektet går dessutom endast åt tre håll; till utvecklarna av spelet, till Child’s play Charity och till Electronic Frontier Foundation. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, hur du vill fördela din donation och allt utan giriga mellanhänder.

Spelen som erbjuds denna gång är:

Spelen är dessutom helt utan DRM-lås och tillgängliga till både Windows, Linux och Mac. Tveka inte! Följ länken här nedan, hosta upp en liten slant, spela dina spel och gör det med vetskapen av att du samtidigt har gjort en riktigt god gärning.

humblebundle.com

Kommentarer

 1. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Tack för tipset!

  Missa inte häller det spel-maraton som SDA kommer att hålla 4-6 augusti! Mer information om det finns på deras hemsida:

  http://speeddemosarchive.com/

  (Klicka på bilden högst upp på sidan)

  Man kan donera pengar till någon sorts välgörenhet vid varje spel som spelas och vinna priser. Om inte annat så är vissa speedruns väldigt underhållande att se på!

 2. Ekman skriver:

  Det är gott att se att flera anstränger sig för att informera om det här! Ni glömde dock det fjärde hållet: Det är möjligt att sätta att en del av pengarna ska gå till de fantastiska människorna som organiserar alla de här paketen med, vilket jag inte tycker ska förringas det heller.

 3. Anders Brunlöf skriver:

  Det har du helt rätt i Ekman! Bra att du tog upp det. 🙂

Skriv en kommentar