Videorecension

Dark Souls

Kommentarer

 1. Tobias Andersson skriver:

  Bra recension som är lagom lång och såklart stort plus för Iceman 🙂 Tyvärr förtas illusionen lite av den japanska ingame-texten men jag vet att ni kikar på lösningar för egen videofångst. Själv köpte jag alldeles nyligen föregångaren som jag hittade billigt. Jag är inget fan av fantasy men svårighetsgraden lockar mig; kommer ta tag i det när Operation Platinum är över.

 2. SpeLinnea skriver:

  Gillade också hur du la upp recensionen. På din beskrivning så låter det som om man kan jämföra det med Ghosts ‘N’ Goblins också.

  Vad hade behållningen varit om det inte varit så jävla svårt? Hade man velat kämpa då?

 3. Markus Persson skriver:

  Härlig recension och jag gillar din röst och berättarstil. Men som Tobias säger så försvann charmen lite när man såg att det var japanska versionen i videon.
  Demon’s Souls är ett spel jag nyligen har införskaffat men ännu inte haft tiden att spela. Men det kommer att ske snart, eftersom jag ska se till att spela klart det innan de stänger ner servrarna.

 4. Niklas skriver:

  Snygg recension, Samson! Det märks tydligt att du har erfarenhet av radio och podcasts.

  Att det är den japanska versionen i videon stör mig inte det minsta. Du har ju ändå hittat material som passar bra till det du snackar om.

  Keep up the good work!

 5. Careface skriver:

  Håller med Niklas, varför skulle det spela någon roll att det står på japanska? Jättebra recension till ett jättebra spel. Har jag missförstått något när jag säger att ni struntar helt i betyg?

 6. Samson Wiklund skriver:

  Jag antar att den japanska texten bryter någon slags påhittad illusion av att vi spelat in egna videosekvenser ur spelet.

  jag hade kunna gjort det med min Dazzler med det blir grynig SD-video. Ärligt talat vet jag inte om jag tycker det är värt att slanta upp 2 papp för att vara säker på att jag inte bara hittar gameplay från japanska videos.

  Well, well. Illusionen av professionalitet eller nåt.

  Tack för all beröm =)

 7. Ludde Lundblad skriver:

  @Careface – Vi sätter betyg, men först i våra månadsresumer.

 8. Fredrik skriver:

  Bra, koncis sammanfattning. 😀

  Det jag gillade med både detta och Demon’s Souls är just det minimalistiska i berättandet – ingenting direkt frontloadas, utan man får själv dra kopplingar, prata med karaktärer och försöka förstå hur saker hänger ihop. Det och utforskarglädjen (kombinerat med paniken att befinna sig i ett nytt område, ha hunnit utforska det i en kvart, inse att man inte hittat en lägereld än, stöta på en horribel fiende och dö) är ett recept som är kraftigt underanvänt.

  Fråga till Samson: Vad spelar du själv för karaktärsklass? Är du melee-fokuserad, magifokuserad, avståndsfokuserad eller lite allround? Enbart nyfiken.

 9. Samson Wiklund skriver:

  @Fredrik: min main är en thief, men jag har prövat några timmar med alla. Pyromancern är favorit hittils.

  Jag föredrar fokus på magi/projektiler framför närstrid eftersom min timing inte är den bästa. Jag faller snabbt om det är mer än två tre fiender åt gången annars. Avstånd är min vän.

 10. Careface skriver:

  Åhå, då ska jag kolla lite noggrannare på dem. 🙂

 11. Fenris skriver:

  Ett riktigt underhållande spel, bra recension 🙂

 12. T4 was Here skriver:

  Åh fan, gör ni video review nu, gud va bög! ;p

Skriv en kommentar