Videoblogg

En kväll i Tekkens tecken

Under förra veckan ramlade Tekken: Hybrid ner hos mig. En kombo mellan gammalt och nytt, spel och film. Jag tog Bluray-skivan i min ena hand och Jägerflaskan under den andra och kilade över till min granne Tobias. Vi spelade, vi drack och vi hade förbannat kul. Och det råkade finnas en kamera i rummet också.

Jag och Tobias har spånat på ett koncept rätt likt det ni kan se här, fast med ett lite tydligare, riktat fokus. Låt oss gärna veta vad ni tycker om videon i sig och en eventuell fortsättning.

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Helt klart underhållande, hade gärna sett mer. Tobbes tröja var cool också! 🙂

 2. SpeLinnea skriver:

  Väldigt mycket längre än vad som behövs. Det är nog kul för er själva att se när ni spelar, men för mig som inte såg skärmen blev det fort tröttsamt. Man vill veta vad som händer! Er diskussion kring spelet var rätt intressant, men också i längsta laget. 20 minuter i radio är ingenting, men 20 minuter med film i samma vinkel är sömnpiller. Jag vet ju att det är tekniska begränsningar som det beror på, jag tror säkert ni kan göra något liknande men mer kompakt och med er gameplay i, så blire nog skojigare.

  Det låter som värsta rantet, men jag är glad ändå.

  Anders gamerface = epic win.

 3. Oldgast skriver:

  Höhö Anders ser närmast svimfärdig ut.

 4. Trazh skriver:

  Håller med SpeLinnea på alla punkter.
  Jag gillar idén,men behövs kortas ner.
  Det ultimata vore att se bilder från när ni spelar i fullskärm och samtidigt se er nere i hörnan.
  Men var kul att se och väldigt intressant snack.
  Jag ser fram emot mer av detta!

 5. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Jag får hålla med SpelLinnea, gameplay får fixas.

 6. Shotgun Facelift skriver:

  Kul idé! Men som andra redan sagt så blir det lite långsamt. Antingen kan man lösa genom att klippa ner det typ 10 minuter eller att man varvar med gameplay-film! Bästa vore nog om man gör både och! Älskar Anders gameface också 😀

 7. Tobias Andersson skriver:

  Ja det här var nått som blev till lite spontant runt 2 på lördagsnatten 🙂 Jag håller helt med om det ni säger; capture-utrustning är inköpt idag.

 8. Peter Ahonen skriver:

  Eftersom jag är en sucker för fightingspel och tittar på typ 10 timmar material i veckan så är det här right up my alley så länge det kommer capture-utrustning i framtiden. Fifan va underbart. När fightingspel och fylla blandas uppstår något vackert. Man får lust att packa fighting-stickan och dra till Borås när ni ser ut att ha så jävla roligt. Salta kommentarer när man förlorar och adrenalin-flin när man vinner. Som det ska vara. Much <3 från mig.

 9. Anders Brunlöf skriver:

  Att fånga video från oss själva har varit på tapeten länge, men en ekonomisk fråga som nu Tobias verkar ha löst. Något har börjat bubbla..

  Främsta anledningen till att det blev långt och utdraget är ju att vi inte visste riktigt hur vi ville ha det innan vi började spela in. Se därför denna video mer som en liten skrämd försökskanin. Att vi dessutom hade tre olika saker att gå igenom och visa upp förlängde allt ytterligare.

  Visst hade jag kunnat klippt ner ännu mer, men jag tror helhetsbilden hade blivit lite konstig då. Total längd på allt material var på över en timme och jag tror problemet ligger just där.

  Jag vill också tro att mitt gamer-face vreds upp till 11 just denna kväll, grundat i promillehalten i blodet just då. Men vem vet. 🙂

  Kul att folk verkar gilla videon ändå. Skulle gärna diskutera vidare hur ett framtida koncept kan tas fram men jag vet inte om kommentars-fält är den rätta vägen.

  Bara jag som ser behovet av ett forum på Svampriket mer och mer?

 10. Trazh skriver:

  Ja, ge oss ett Svampriket-forum.. NAOW!

 11. Anton Albiin skriver:

  Anders gamerface är ju helt fantastiskt! Nästa gång jag ser det IRL ska jag kasta in ett sudd i det gapande hålet! 😀

Skriv en kommentar