Quicktitt

Pandora’s Tower (Wii)

Jag tar en titt på det japanska rollspelet Pandora’s Tower, som finns ute till Wii nu. Tillsammans med Xenoblade och The Last Story utgör det som bekant en tredjedel av spelen man ville få till Nordamerika med hjälp av Project Rainfall. Och jag måste säga att jag än så länge är positivt överraskad av varierande strider och lättsamt småtrevliga tempel.

Kommentarer

 1. BG skriver:

  Det här var för mig det minst intressanta av Rainfall spelen. Utvecklarna hade ju mest bara en hög licens-spel på diverse Shonen Jump titlar under bältet. Men måste medge att det ser lovande ut. Blir nog ett inköp trots allt. 🙂

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Håller helt med om att det verkar minst intressant på förhand. Både när man tittar på grundkonceptet så väl som folket bakom. Men ja, som sagt, väldigt positivt överraskad. Om man bara bjuder på nya miljöer och nya attacker längre in i spelet kommer det nog bli awesome.

 3. Aloysius skriver:

  Jag är lite sugen, för att det är till Wii och allt. Å andra sidan tänker jag ge Witcher 2 en chans och dygnet har ju inte jättemånga timmar för såna där tidsslukande spel.

 4. Jonas skriver:

  Du har en behaglig röst Tommy, fler video recensioner tack. Eller varför inte walkthroughs om du har tid och lust.

 5. Tommy Håkansson skriver:

  Åh, tack så mycket! 🙂 Jag ska köpa en bättre mikrofon nu i sommar, så förhoppningsvis blir det än mer behagligt då. Quicktitts och videorecensioner kommer, vettetusan med walkthroughs dock. Kanske för mindre, kortare spel.

 6. Jonas skriver:

  Låter bra!

Skriv en kommentar