Videorecension

Trials Evolution (Xbox 360)

Eftersom jag älskade Trials HD hade jag extremt höga förväntningar på Trials Evolution. Nu har jag kraschat, vurpat, flugit, tävlat, slipat och bränt gummi i Trials Evolution till Xbox 360.
Jag hade inte vågat följa spelet allt för noga, och blev därför överraskad av hur fullproppat med innehåll det är. Egentligen borde du inte klicka Play. Egentligen borde du gå och köpa Trials Evolution nu. Egentligen borde du redan ha köpt det. Egentligen.

Kommentarer

 1. Mckorv skriver:

  Håller med om att det är ett riktigt topspel. Har själv börjat tokbygga i editorn då mina körfärdigheter inte riktigt håller måttet.

  Däremot tycker jag du glömmer en viktig sak i din recension, det kan vara en smakskillnad oss emellan men bland mina bekanta är det i alla fall konsensus: Musiken i Trials Evolution är bland det sämsta på länge. Det är inget som jag vanligtvis brukar störa mig på men i fallet Trials Evolution är det makalöst dåligt.

 2. Tommy Håkansson skriver:

  McKorv:
  Du måste ropa på mig när du är klar med något tufft verk! 😀

  Helt ärligt tycker jag musiken är ganska bra, faktiskt. Planerar till och med ta upp det i ett framtida inlägg. Dock måste jag säga att de bästa låtarna inte ens är med i spelet, och man måste tyvärr gräva fram dem ur editorn för att få lyssna. Och ja, då kanske de inte ens gills. Allra helst spelar jag med musiken helt av dock.

 3. Mckorv skriver:

  Okay, där ser man. Det kanske bara är mitt gäng som upplever musiken som särdeles dassig men mina öron plågas massivt.

  Om man får göra lite reklam här på er sida så är det bara att söka på “Mckorv” i bannedladdningverktyget för att få se mina banor. Har väl inte gjort mitt livsverk än men kan avslöja att i “korv3” får man både chansen att besöka ett disco, besegra en utomjordisk boss samt bevittna en kärnvapensmäll. Good times!

 4. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Har nyss skaffat detta och spelat en stund. Stör mig mest på att banorna inte låses upp en efter en utan man måste backtracka och spela om de flera gånger för att låsa upp nya efter ett tag. Fullständigt hatar sånt. Att musiken är trött radiorock förklaras väl med att RedLynx är helsingforsbaserade och sånt går hem i det landet.

  Local multiplayer och dessutom baneditor! Inget spel har någonsin blivit sämre av det. Jag tror det här kommer nötas.

Skriv en kommentar