För tredje året i rad är det nu till helgen dags för Retrospelsmässan i Göteborg. På lördag kl. 10:00 slås portarna upp vid Gammelstadens medborgarhus och tusentals retrofanatiker får återigen tillfälle att träffas, fynda och umgås.

Redan förra året fanns Anders på plats och upplevde samhörigheten, svetten och kärleken som mässan erbjuder. Det producerades också ett musikvideo-repportage som ni kan se igen för att friska upp ert minne.

Detta år kommer båda Svamprikets retronauter närvara på mässan. Dessutom kommer ett avsnitt av Retroresan spelas in på plats och förhoppningen är att också kunna livesända detta avsnitt direkt på Svampriket, för er som inte kan närvara i Göteborg. Lyssnare på plats bjuds in att sitta med och lyssna på samma scen, ställa frågor till duon och dessutom se på en genomspelning på projektorduk från två av Anders och Samsons favoritspel.

Fortfarande tveksam? För att bli riktigt taggade kan ni se den extremt feta trailern för mässan här nedan;

Mer information om mässan finns på retrospelsmassan.se