Det är inte alltid lätt att få ihop två inlägg per dag. Vi har det som målsättning och vi lyckats för det mesta med att få ihop det också. Men idag är inte en sån dag, en kombination av dålig planering och hög arbetsbelastning har resluterat i att vi idag står helt utan inlägg. Så jag tänkte att vi kunde återvinna lite gamla inlägg.

Jag tänker såklart på våra gästkrönikor. Dessa smått fantastiska texter som jag med flera nu har jagat i flera år. Och ibland har de verkligen fått den uppmärksamhet som de förtjänar. Men andra gånger har de fallit lite mellan två stolar och glömts bort. Och det är framförallt dessa jag tänkt lyfta upp och återpublicera idag.

Det här är en idé jag haft under en längre tid, att återpublicera gammalt material som fortfarande håller. Totalt kommer vi publicera fyra gamla gästkrönikor under denna tisdag, den första vid 10:00, sedan 12:00, 14:00 och sist 16:00.

Jag hoppas ni kommer uppskatta dessa inlägg en andra gång. Kanske missade ni dem första gången? Kanske är texten bättre den andra gången du läser den? Kanske är en text än mer rätt i tiden idag än för tre år sedan. Och vill ni själv gästa Svampriket en lördag framöver så skickar ni ett mail till anders@svampriket.se.

Hoppas ni har en trevlig återvinningsdag tillsammans med oss!