Redan i Svampriket.ses begynnelse började besökare prata om att det vore bra om denna fantastiska sida hade ett forum, där trogna besökare i riket kunde skriva av sig, diskutera med varandra och fortsätta bygga upp den fantastiska gemenskap som idag är förknippat med sidan. Det har tagit år, flera flera år, och ett flertal olika reinkarnationer. Men nu är vi här. Idag öppnar Svamprikets forum för allmänheten.

Tanken med hela forumet är att det är en plats som vi bygger upp tillsammans med er
Under slutet av förra året öppnade vi upp forumet för några få utvalda (bonus-lyssnare), som nu beta-testat forumet och fått det någorlunda i rullning. Men vi är långt ifrån färdiga och tanken med hela forumet är att det är en plats som vi bygger upp tillsammans med er. Så just nu är det ganska rudimentärt och standardiserat i sin utformning, men vi på redaktionen är fullkomligt övertygade om att forumet kommer utvecklas till något fantastiskt. Så om ni har åsikter, idéer och förslag, berätta dem för oss.

Var med och bygg upp det vi hoppas ska bli Sveriges bästa spelforum tillsammans med oss! För stunden kommer vi hålla oss till manuell registrering för att ha bättre kontroll och undvika uppenbara troll och spam. Ett mail kommer skickas med ett temporärt lösenord inom ett dygn (förhoppningsvis snabbare).

För att registrera dig, klicka här.

Forumet i sig hittar du på svampriket.se/forum

Dörren är öppen. Varsågod och stig på.