Den 12 oktober kommer konserthuset i Gävle att förvandlas till en mötesplats för oss spelnördar. Då anordnas nämligen Orvar Säfströms SCORE. Ni vet, en sån där tillställning då en symfoniorkester spelar spelmusik. Men det är inte nog med det!

Det kommer nämligen inte bara vara konserten som går av stapeln denna dag. Redan klockan 15:00 kommer konserthuset öppna upp och det kommer bjudas på en hel del skoj innan och efter konserten. Vad sägs om en massa härliga retrospel att spela? Öl att dricka? Eller skön musik att dansa till, då det mellan 22:00 och 02:00 kommer bjudas på nattklubb med cosplaytävling?

Men som inte det vore nog så är det ännu en häftig grej som händer. Efter att symfoniorkestern har spelat färdig och innan nattklubben kommer dra igång ska Svamprikets egna Ludde Lundblad och Samson Wiklund ha premiär för sin lilla föreläsning/show ”Från Pong till Portal: Att leva med spel”. Det kan bli magiskt.

För mer information kolla dessa länkar.

Vi ses väl i Gävle?

 

SCORE/Gamers Geek Fest 2013

Facebook Event för Gamers Geek Fest 2013

Facebook Event för Klubb Level Up