Nytt år, nya dumheter från oss på Svampriket. Ett lysande tillfälle att reflektera över året som gick, och det ena av våra två nya podtillskott, Extrapodden. Podden som tar till vara på vårt sug att dryfta andra populärkulturella fenomen än spel, och som vi släpper varannan månad. Sex ordinarie avsnitt blev det, plus en bonus till julledigheten. Det har avhandlats tv-serier, filmer, regissörer, samt en konstnär och en musikal. Planen är att göra mera av samma, avsnitt på ungefär två timmar på ett dedikerat ämne med förberett manus. Vi vill såklart gärna ha feedback från er, kära svampidkare, om vad ni tyckte om förra årets avsnitt.

Vad vill ni höra mera om? Vad var bra, vad var dåligt? Har ni förslag på serier, filmer, böcker eller dylikt till de sex avsnitten som kommer 2017?

Berätta gärna, våra poddar kan alltid bli bättre!

I väntan på er feedback fortsätter redaktionen gå och titta hungrigt på Indy, Wolverine, Sailor Moon, Venkman, Inigo Montoya och Buffy…

Tills dess hittar ni våra samlade avsnitt här.