Har du också märkt att antalet streams på Svamprikets Twitch-kanal ökat exponentiellt på sistone? Så bra! Och vilken tur det är att alla finns arkiverade på vår Youtube-kanal om du inte hinner kolla live flera gånger i veckan! Men kanske har du, precis som vi, märkt att det blir väldigt mycket arkiverade streams på vår Youtube-kanal, och att det kan vara lite svårt att följa det övriga materialet, så som quicktitts, videokrönikor och annat trams? Vi har en lösning på det!

Från och med nu får det vi streamar på Twitch en helt egen kanal att arkiveras på – Svampriket – Arkiverade livestreams. Så hoppa in där och prenumerera för timmar och åter timmar av svampstreams. Så blir det också lättare för er att hitta allt det där andra göttiga. Det blir kul, vi lovar!

Svampriket – Arkiverade livestreams på Youtube