Information

Säsong 3 av Svamppod försenas

Vi har tyvärr lite tråkiga nyheter att inleda denna vecka med. Enligt planeringen så skulle ju Svamppod ha sin säsongspremiär imorgon, men under gårdagen när avsnittet skulle spelas in fick flera av oss förhinder. Dessa var av personlig karaktär och inget vi på något sätt kunde förutse. Vi fattade därmed ett gemensamt beslut att skjuta upp säsongspremiären en vecka. Så podcastflödet kommer vara tomt imorgon, vi hoppas ni kan ha överseende med detta.

Likt spelhösten har därmed Svamppod också blivit försenat. Men som sagt, bara under en vecka. Vi lovar vara tillbaka den 9:e september. Förlåt.

Men vi vill ju dock komma tillbaka med dunder och bång när säsong 3 väl lanseras, och för att ro detta ihamn så behöver vi en rejäl postsäck, fylld till bredden med kommentarer från er. Så har ni något på hjärtat, något ni funderat på eller mer konkreta frågor direkt till oss – tveka inte att lämna en kommentar här eller maila till svamppod@svampriket.se.

Tack på förhand för både kommentarer och förståelse.

Kommentarer

 1. EnGalenMonark skriver:

  Nooooooooo 🙁
  Aja, får väl gröta runt i arkivet :3

 2. Emil skriver:

  Själv har jag lyssnat på Retroresan, inte riktigt klar än, men får väll passa på att tacka för fantastisk podcast sådär några år i efterhand. Så det kan man ju alltid göra medan man väntar.

  Tackar allra mest för tipset Castlevania: SOTN, fantastiskt spel ju, så tack Anders och Samson för det!

 3. Yoshi Yohto skriver:

  Jag väntar ivrigt. Den som väntar på något gott…

 4. Ilja skriver:

  Vadå hej? Jag skrev ett jätte långt inlägg som bara försvann. Då kör vi igen.

  Jag längtar till att min favorit spelpodcast är tillbaka. Det har varit intressant att lyssna på era sommarprat, jag visste inte hur trasiga alla ni var, men det är väl de flesta om man lär känna dem. Hur som helst det ska bli ännu roligare att lyssna på podcasten nu.

  En annan sak, ni är väldigt fokuserade på nya spel och smågnäller när det inte kommer nya spel. Men spel har ju inte riktigt ett bäst före datum och ibland är det roligare att minnas tillbaka eller spela lite äldre spel. Så jag föreslår en del i programmet där ni minns tillbaks på vad ni spelade för tex tre år sedan.

  • Peter Ahonen skriver:

   Hej Ilja!

   Nu när vi har en ny konsolgeneration som satsar stort på indie och dessutom storsäsongen framför oss kommer vi nog inte få slut på material i första taget. Vi fokuserar på nya spel och nyheterna om det, men titt som tätt kommer vi tillbaka till stora spelklassiker när utrymme ges! Som du säkert sett har du massa godis framför dig om du gillar Mass Effect! 🙂

 5. Poppe skriver:

  Ingen riktigt tiiiiiiiiiiiiiiiisdag ….

Skriv en kommentar