Vi har tyvärr lite tråkiga nyheter att inleda denna vecka med. Enligt planeringen så skulle ju Svamppod ha sin säsongspremiär imorgon, men under gårdagen när avsnittet skulle spelas in fick flera av oss förhinder. Dessa var av personlig karaktär och inget vi på något sätt kunde förutse. Vi fattade därmed ett gemensamt beslut att skjuta upp säsongspremiären en vecka. Så podcastflödet kommer vara tomt imorgon, vi hoppas ni kan ha överseende med detta.

Likt spelhösten har därmed Svamppod också blivit försenat. Men som sagt, bara under en vecka. Vi lovar vara tillbaka den 9:e september. Förlåt.

Men vi vill ju dock komma tillbaka med dunder och bång när säsong 3 väl lanseras, och för att ro detta ihamn så behöver vi en rejäl postsäck, fylld till bredden med kommentarer från er. Så har ni något på hjärtat, något ni funderat på eller mer konkreta frågor direkt till oss – tveka inte att lämna en kommentar här eller maila till svamppod@svampriket.se.

Tack på förhand för både kommentarer och förståelse.