Den fjärde mars i år (det vill säga på söndag) fyller jag tjugosex. Tjugosex är en ganska meningslös ålder utan någon egentlig större betydelse, så när jag skulle försöka komma på hur jag ville fira dagen stod det still i huvudet. Jag menar, mer still än vanligt. Så jag bestämde mig för att skita i fester, middagar och organiserade utflykter till lokaler där man skjuter på varandra med ljuspistoler. Istället bestämde jag mig för att fira det dagen innan, den tredje mars, med er.

Klockan 11.00, på lördag, hälsar jag er alla välkomna till en festlig födelsedagsstream där jag spelar så långt jag hinner av Jak & Daxter-serien innan jag antingen stupar eller når början på min faktiska födelsedag. Med mig kommer jag ha Pim, som flyger in från vilken avkrok det nu är hen bor i, samt eventuellt en rad överraskningsbesök från andra Svamprikare. Det kommer bli en fantastiskt gemytlig tillställning och jag hoppas att ni vill hänga med!

När: Lördag, från 11.00 tills jag stupar

Var: På Twitch, din dingdong

Hur: Va? Vad menar du? I en browser typ? Lägg av.