Det är snart dags igen. Podcasten Retroresan, som under tre års tid lyckades knyta till sig en stor hängiven skara lyssnare som följde med på resan, kommer efter mycket om och men tillbaka med en fjärde säsong. När det första avsnittet från den nya säsongen släpps är fortfarande hemligt (vi gillar hemligheter!) men en jätteviktig byggsten för ett Retroresan-avsnitt är ju lyssnarnas kommentarer. Ni som lyssnar har alltid haft möjligheten att tycka till om allt och inget, om spelen vi spelar och musiken vi spelar. Och det är något vi tänker ta tillvara på även i framtiden.

Så det här är ert tillfälle att lämna en kommentar på vårt första avsnitt för säsongen. Som redan utannonserat så kommer det behandla Super Mario Sunshine till Gamecube, och vi vill veta vad ni tycker om;

  • Presentation (Grafik, art-direction, musik, ljudbild och audiovisuell känsla)
  • Spelmekanik (Kontroll, design)
  • Livslängd (Utmaning och omspelningsvärde)
  • Summering
  • Pizzabetyg

Givetvis kan ni också lämna en kommentar om något annat. Vad ser ni fram emot mest med nya säsongen? Vilka spel ser ni helst att vi spelar? Vad kan vi bli bättre på? Vad vill ni se mer av? Vi kommer ta oss tid mer era kommentarer, vår vana trogen. 

Ni kan lämna en kommentar här nedan – men ni kan också maila till vår nya mailadress kramkalas@svampriket.se. Sista datumet för inlämning av kommentarer är lördagen den 12:e december.

Kramkalas!