Svampriket kan idag stolta presentera att vi kommer spela in ett avsnitt av vår podcast, Svamppod Fyrkant, live inför publik, på Gamex nästa helg. Vi vill göra något spektakulärt av denna möjlighet och hoppas att så många som möjligt av er som besöker mässan också kommer och deltar i vår podcast, ställer frågor och integrerar på bästa möjliga sätt.

Vi utlovar ett extra spexat, extra fullmatat och rejält kryddat avsnitt
Inspelningen kommer äga rum i Stora salen på Kistamässan, i direkt anslutning till mässgolvet. Inspelningen drar igång under fredag förmiddag, kl. 11:00. Salen rymmer upp till 600 personer, så det finns gott om plats. Men om det mot all förmodan skulle bli fullsatt är det först till kvarn som gäller. Vi utlovar ett extra spexat, extra fullmatat och rejält kryddat avsnitt där ni som sitter i publiken är den viktigaste kryddan. Avsnittet i sig kommer te sig lite annorlunda, med mycket fokus på mässan i sig, vad vi testat och framförallt kommer det lämnas utrymme för publikens frågor och funderingar.

Vi hoppas att så många som möjligt av er kan komma och lyssna och titta, och återigen bevisa hur rätt vi har när vi skryter om er som världens bästa besökare, läsare och lyssnare.

Hoppas vi ses där!