Svampriket tog form när tre spelbloggare bestämde sig för att slå sina bloggpåsar samman.

Här skriver vi om intryck, åsikter, spekulationer, nyheter och diverse trams.

Meningen med Svampriket är att det ska vara underhållande och personligt i första hand, men även informativt och reflekterande kring vad som händer i spelvärlden.

Så vilka består Svampriket av idag?


Ludde skribent/krönikör, recensent och videobloggare är en veteran på 30+ som försöker finna så mycket tid som möjligt åt spel i sin vardag som heltidspappa. Han jagar achievements på Xbox 360, och låter ofta Wii stå och damma (vilket han skäms för). Har en dotter som heter Zelda.Tommy skribent/krönikör och recensent är vid sidan av Svampriket även spelskribent för spelmedia.se och speltidningen Laser, samt triforcetatuerad och självutnämnd Nintendo-fanboy. Det är han som ser till att försvara Wii när orättvisa kängor delas ut mot konsolen.Samson skribent/krönikör och recensent är Svamprikets spelhistorieexpert. När han inte leker besserwisser här gör han det i P3 Spel eller i någon podcast. Samson hävdar bestämt att definitionen av bandesign är The lost levels och han tar sitt förnamn på stort allvar och är konstant irriterad på porrskådisen som tagit samma namn (”ät skit och dö!”).


Kontakt:

ludde@svampriket.se

tommy@svampriket.se

samson@svampriket.se

För vanlig post:

Svampriket c/o Fredrik Lundblad

Brynäsgatan 89: 2.tr

80288 Gävle