Jag har inte så mycket att säga idag, mer än att jag fortfarande spelar Red Dead Redemption. Jag är ca. 20 timmar in, men storymässigt har jag inte kommit långt alls (precis anlännt till Mexico). Jag jagar hästtjuvar, skatter, vargar och plockar blommor. Vandrar på slätterna. Myser.

Scenen när man först anländer till Mexico till tonerna av Jose Gonzales är fullständigt lysande. Klicka här för att lyssna på låten, inte för att den på nått sätt ges en rättvis bild utanför spelet. Men ni som spelat det kan minnas tillbaka.

Rent allmänt känner jag att det här spelet är det första på länge där ett fullpris verkligen känns rättfärdigat. Så mycket spel, på en liten skiva.

Jag älskar Rockstar och de spel de skapar. Det stod klart redan innan men det här är mitt yttersta bevis.

Jag vill dock inte att det ska ta slut. Oundvikligt, men ändå.

Vi ses på väg mot solnedgången. Posse up!