Mario Kart 8 är ett faktum och till Tommy och Luddes stora glädje är det inte bara de två som uppskattar detta spel. I fredags när spelet släpptes så svämmade de sociala medierna över av lovord och glada tillrop. I helgen som var höll vi här på Svampriket våra allra första turneringar, som gick under namnet Svamprikt Cup 1 och 2.

Det var sjukt roligt att spela tillsammans med er läsare och lyssnare. Än en gång bevisade ni att ni är de trevligaste av folk, då det under och efter turneringarna var en otroligt trevlig stämning på sociala medier mellan oss som deltog. Inte ett endaste ”hora” eller ”jävla kukhuvud” syntes till. Så det vill vi göra flera gånger. Närmare bestämt (minst) en gång i veckan.

Imorgon sparkar vi nämligen igång en turnering med namnet Tiiisdags Cupen. Mellan 20:00 och 00:00 på tisdagar framöver är du mer än välkommen att köra race tillsammans med oss här på Svampriket. Cupen består av 12 lopp. Alla fordon och förmål är tillåtna. Koden för att hitta turneringen och adda den till dina favoriter är 4647-7259-3225 

Givetvis kommer vi styra upp turneringar även andra dagar, men vi tycker att det känns kul att ha en bestämd dag, då vi alla som vill, kan samlas för att trycka upp skal i varandras stjärtar.

Vill du lägga till någon av oss Svampar på din vänlista heter vi som följer:
Ludde Lundblad – Svamp-Ludde
Tommy Håkansson – Bleunt
Niklas Sintorn – NickeThunder

Väl mött ute på racingbanorna #svampkart