Information

Info: Svamppod 300

Nu händer det!

Svamppod 300 är inte bortglömt, men planeringsmässigt så gick det inte att få till efter avsnitt 299 i December. Det fungerade inte, istället valde vi att helt sonika bara hoppa över 300 och senarelägga.

Men nu är det dags…

Svamppod 300 kommer spelas in live, på Twitch, under en streamingdag med näst intill hela riket närvarande. Mer info kommer följer, men, den 25 Januari kommer Svampriket att träffas någonstans i Stockholm och streama mellan 10:00 och 20:00. De sista två timmarna kommer vara Patreonexklusiva, med de fördelar det innebär. Själva podden kommer spelas in och streamas, även den på Twitch, ungefär mellan 12:00 och 14:00.

 

Alltså:

Streamingdag med Svampriket den 25 Januari

med

Svamppod 300 Live på Twitch

Save the Date!

Kommentarer

  1. Quid skriver:

    Men dra åt helvete vad häftigt!!1

  2. Kletet skriver:

    Skoj! Det kommer en självklart sitta med i chatten för.

  3. Pär skriver:

    Så någonstans i Stockholm……. gissar under en bro i en container där ni rebel sänder eran pod. Blir lite som ”på rymmen” i modern tappning. Släpps den helt i Pod eller kommer man missa stora delar av den?

Skriv en kommentar