Svamppod

Avsnitt 304: Penis eller uggla?

Glenn, Ludde och Tobbe börjar avsnittet med att inte komma överens om vem som ska programleda, sen går det bara utför. Det blir retro i form av Wario Land, en del Mirror’s Edge-snack och även lite Jedi: Falle Order. Avslutar gör herrarna med att ta tempen på 2020, vad ser vi fram emot, och vad kan vi hoppa över?

 

 

Ladda ner avsnitt!

 


Vi snackar om:

 • Wario Land: Super Mario Land III
 • Jedi: Fallen Order
 • Mirror’s Edge

Spelsläpp 2020 som behandlas:

 • Alyx
 • Cyberpunk
 • System Shock
 • Watchdogs Legion
 • Doom Eternal
 • Animal Crossing
 • Last of Us Part 2
 • Paychonauts 2
 • Ghost of Tsushima
 • Dragon Age 4
 • Beyond good and evil 2
 • Super Meat Boy Forever
 • No More Heroes 3

 

Kommentarer

 1. Christer skriver:

  Hej svampar. Vill bara säga att half-life alun är en lite större deal än ni fick det att låta som. Efter att alux utannonserades så är Valve index (valves egna headset) slutsåld och uppbokad till mars 2020 i rådande stund. Låter som att ni fortfarande är lite fast i 2016 när det kommer till VR så det kanske är dags att uppdatera sig lite ;-p

  • Tobias Andersson skriver:

   Roligt här hur vi fått kommentarer som tycker vi kraftigt både över- och underskattat Alyx. Det verkar helt klart finnas två läger och jag tror det handlar både om åsiktbubblor och vad man faktiskt jämför förväntningarna med.
   Personligen, med en Vive sen 2016, så tycker jag inte VR kommit loss alls utan sitter fast i moment 22 där spelarbasen är för liten för att försvara vettig investering i spelutveckligen. Kanske att Alyx kan lösa det, kanske…

   • Christer skriver:

    Håller med dig om att det är ett moment 22 med VR eftersom ganska få fortfarande har det men det råder inget tvivel om at alyx har sålt en hel delHeadsets då flera av dem är totalt utsålda. VR är på upgång och fler och fler har börjat upptäcka hur grymt det är. Med en oculus quest tex behöver du inte ens en PC.
    Måste fråga om du har testat något av dessa enormt bra VR spel

    Asgards wrath
    Lone Echo
    Shadow point
    Stormland
    red matter
    Wilsons heart
    Boneworks
    The gallery
    Moss
    Westworld Awakening

    Bara några utav mina fovoriter som är av riktigt hög kvalite. Kan starkt rekomendera dem.

Skriv en kommentar