Information

Svampriket är Veckans blogg

VeckansBlogg.se uppmärksammas en ny blogg varje vecka, och skribenterna får berätta lite om sig själva och sina verk. Nu har det då blivit Svamprikets tur att synas där, och vi samlades på Skype för att svara på några frågor. Det blev som det blir när fem människor hoppar in från höger och vänster. Vi pratar om allt från kontroverser till hur vi bloggar om spel för att få ligga mer. Så om du vill läsa lite om hur Samson och Anders höjde Svamprikets kvalitet och hur Malin jämför oss med lokaltrafik och packningsmaterial är det bara att bege sig till inlägget snarast!

Kommentarer

 1. Rakel skriver:

  Men men… Hur kan någon vara mer mediakåt än Ludde. Ni kan inte känna Ludde riktigt ordentligt! Det är nästintill en omöjlighet.
  OM så ändå är fallet, får någon smiska mig på framstjärten, och det nu på en gång.

 2. Samson Wiklund skriver:

  @Rakel: Jag är förlovad, men jag ska höra med fästmön hur hon ställer sig till framstjärtssmisk.

 3. blutt skriver:

  Grattis =)

 4. Trazh skriver:

  Grattis! Och väldigt kul läsning. Ni är ett så skönt gäng. =)

Skriv en kommentar