Det är ingen hemlighet att vi på Svampriket ligger lite efter när det kommer till pc-spelande. Men faktum är att vissa utav oss faktiskt sparkar igång Steam lite då och då. Även om vi inte spelar så mycket på våra datorer anser vi oss ha en hyfsad koll på vilka spel vi gillar och inte gillar, och framför allt spelar vi väldigt många spel.

Därför hakar vi på Steams senaste funktion med kurerade speltips, där personer och grupper kan tipsa om bra – eller dåliga – spel. Vi kommer att, som grupp, framöver att rekommendera spel vi gillar på Steam och vi ser gärna att ni hakar på och tar del av våra tips. Du kan antingen gå med i vår nystartade grupp, eller bara följa oss som curator på Steam.

För att gå med i gruppen gör du följande:

  1. Öppna Steam och sök upp Svampriket eller gå in på steamcommunity.com/groups/svampriket och gå med i gruppen.

  2. Säg hej och lär oss en massa om Steam som vi inte kände till. Vi är ju som sagt rätt nya på det här.

Vill du bara följa våra speltips gör du följande:

  1. Öppna Steam och leta upp Steam Curators-sidan eller gå in på store.steampowered.com/curators.

  2. Sök på ”Svampriket”, gå in på sidan och klicka i att följa oss.

Som Steam-kuratorer kommer vi att tipsa om allt nytt vi spelar och gillar på Steam för att ni ska få en inblick i vad vi spelar och vad vi tycker om det. Har vi dessutom skrivit, poddat eller gjort video om spelet i fråga kommer en länk att dyka upp i samband med inlägget.

Vi hoppas att ni vill vara med och hjälpa oss bygga upp vårt community, precis som ni gått med i Destiny-klanen, och förhoppningsvis vill gå med oss i liknande grejer inom en snart framtid.

Kom ihåg, Svampriket-communityt bygger vi tillsammans!