Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv.

Just nu pågår årets upplaga av Musikhjälpen för fullt. Det har du säkert inte missat. Men vad du kanske missat är att själv skänka en slant. Vi förstår, det är lätt hänt. Det är stressigt med jobbet eller skolan och så måste man ut och köpa en massa julklappar. Då händer det att saker faller mellan stolarna.

Men ännu är det inte försent! Och vi här på Svampriket ska göra det lättare för dig att bidra. Allt du behöver göra är att klicka här så kan du skänka en slant via Svamprikets bössa. Det går på ett ögonblick och fyller hela magen med en varm känsla.

Vad väntar du på? Det här är din chans att rädda liv.

musikhjälpen-2013